Revy

Okej..jag minns inte senaste gången jag skrev ett inlägg här, men tänkte att det var på tiden. Mycket har hänt sens dess, tror jag. Det är svårt att se hur saker och ting utvecklas medan man lever i det antar jag.

Så..nu har jag bott i London i 2 år och tio dagar. Galet,eller hur?
Under dessa år har jag bott på fyra olika ställen i London. Började i Seven sisters, North Acton, Hanger lane och nu befinner jag mig i Chiswick där jag bor med tre personer. Jamie och Marnie, ett underbart par som jag älskar till döds, och en spansk kock som beter Alba. Hon är inte too bad heller, bara lite..messy.

Jag brukade jobba på The Duke of Kent, men slutade där för några månader sen för att det slutade vara roligt. Allt man gjorde var att springa omkring,sönderstressad. Så bytte till pub till The Swan här i Chiswick, men jag trivdes inte. Supervisorn har inte vart något annat än nedlåtande och elak mot mig och nu har jag fått nog. Så imorgon börjar jag mitt tredje pubjobb.Förhoppningsvis kommer jag trivas. Kanske har jag fått nog av att jobba på en pub, jag vet inte. Får vänta och se!

Vad mer har hänt.. har dejtat en del, men no luck there. Jag vet inte riktigt vad jag sysslar med för att vara ärlig. Fast när vet man egentligen? Man har väl aldrig full kontroll över sitt liv, i alla fall inte jag. Det är nog det som gör det mer spännande! Livet hade vart otroligt tråkigt om man visste dag in och ut vad som kommer hända. Jag har planerat att köpa en journal att skriva ner vad som händer i mitt liv, men har inte fått tummen ur röven att köpa det än så tänkte skriva av mig lite! Insåg precis att jag inte har så mycket att säga. Jag bor här, jag trivs som fisken i vattnet, oftast. Blir ensamt då och då, men det kommer man aldrig undan!

Aja, detta var en dum idé. Skit samma. Puss

RSS 2.0